Puoltoista tuntia mä sit kävelin, kävelin ja kävelin. Eikä nyt edes väsytä.. Ei yhtään, jos ekan kerran oon heränny kymmentä vaille kasi, ja kaikenlisäks katoin viel big brotherii tultuani kotiin. 

Et jossain puol kakstoista menin nukkumaan ja kymmentä vaille kasi heräsin, ei hyvää päivää. Saisko mennä uusiks nukkumaan, raskas viikko muutenkin tulos ens viikosta. Torstaina on meijän koulul yks tilaisuus jossa me joudutaan oleen ja sinä päivänä kouluu oiski sit 11-19, joo tiedän eihän siin oo ku kahdeksan tuntia, mut miettikääs ny sit sitä et lauantainakin on koulua, siel on taas joku tilaisuus, jossa on vain meidän luokka. Eli 14 opiskelijaa tekees mitä ikinä tehdäänkään. JEE!!! Oikeesti ei kyl kovin mukavaa, ku sekin päivä on merkitty lukujärjestykseen 8-18, eli kymmenen tunnin päivä odoteltavissa, EIIII!!!!

Paitsi opettaja kyl puhui et mentäis vähä myöhemmin ku kahdeksaks, mut se vaan tarkoittaa sitä et jos mennään vaik kymmeneks, niin päästään siit vasta kymmenen tunnin kuluttua kotiin. Ketä huvittaa tollane. NYYHKIS.

Mitäköhän sitä keksis tälle päivää, tietty vois hillua koko päivän yövaatteil, mut ei ny aivan sit viitsikään. 

Ku ei ikinä tiedä kuka tulee kylään. Ja sit tietty käy niin et ku pukee ja pesee hiukset ja laittaa ittensä suht fiksun näköseks silt varalt oikeesti et jos joku tulee, niin sit ei ketään tuu. Mut aina silloin sit jos on oikein "hehkeän" näköinen hiukset sutus ja yövaatteet pääl. Niin silloin tietysti joku päräyttäis pihaan.

Miks se tuntuu olevan niin yleistä ja menevän näin....

Tänään alkaakin sitten tanssii tähtien kanssa. En tiedä meinaanko ny tätä ekaa jaksoa katsoa, vai olenko tuol ulkona kohottamas kuntoani.

Varmaankin menen ulos. Ainakin hetkeks. Saa ainakin raitista ilmaa ja tosiaan kunto kohoaa. Mut en oo kyl niin kauaa ku eilen, enkä mee aivan yhtä myöhään ku eilen.. Oli se kyl hiukan outoa taas olla pitkäst aikaa noihin aikoihin ulkona... Hieman pelottavaa ny, pelottavampaa ku perjantaina.

Tuli kyl kaikenmoista ihmistä vastaankin.. Ja jopa poliisit pariin otteeeseen ja ambulanssikin oli hälytysajossa kun olin menos kotio päin. Kaks pikkupoikaaki ehti seurata mua aika pitkän aikaa ja ajella polkupyörillään kokoajan ohi.. Et sellasta hauskaa...

 

Ja nyt ennenku unohdan kerronpa tästä "ihanasta" näystä mitä äitin kans eilen kaupungilla näin...

Oltiin tosiaan käymäs paris kaupas ja menos kävellen autolle päin, kun kuulimme tien toiselta puolelta jotenkin outoa ääntä. Jäätiin sit hetkeks ihmetteleen ja katsoon ja huomattiin joku mies karvalakki pääs menevän tien toisella puolella. SUKSET JALASSA JA HAALARIT PÄÄLLÄ.

Oli siin hiukan pokas pitelyä ku tää mies iha pokkana meni siel ja just yksille kaupoille päin. Oli kyl varmaan moni muukin siin suu auki ihmeissään jotta mitäs tää ny on.. Ku siel kaupoil oli kyl aika hitosti porukkaa.

Ois kyl hauska tietää jotta mikä se mies oikein oli jne. Mut se taitaa jäädä iha mysteeriksi ny sitte. Eipä siitäkää haittaa ole varmaan.

Sit ku käytiin tuos ärrällä niin nähtiinki ton suksi miehen vastakohta. Mies jolla oli shortsit.

Jaa jaa että tääl meijän kodin kaupunginosassako sit oli niinku lämpimämpää ku keskustas, vissiin sit. :D

Yleensä sitä kyl sanotaan et täs meijän alueel on ain pari astetta enemmän pakkasta ku keskustas ja et jotenki ain pari astetta kylmempi kesäisin. Saattaahan tuokin pitää paikkansa. Ainakin se on monesti todettu. :D

En mä tiedä onko tää epäilyttävää vai mitä tää on ku jätin pitkän viestin kaverille facebookiin no ny se kaveri oli sit tullu paikalle ja ku sanoin sille et: Missäs välis sä tänne kirjauduit. Niin tää kaveri kirjautui sit ulos.

Noh jooooooo....Iha sama..