Jetsulleen niin et huh huh. Eilen oli kyl hiukkasen mukava päivä, meidän koululla järjestettiin jälleen kerran valion joulunäyttely johon meidänkin luokka ja melkein koko koulu otti osaa työskennellen siellä. Itse sain kunnian 3 muun ihmisen kanssa olla ovella vastaanottamassa vieraita ja toivottamassa heidät tervetulleiksi. Siinä sitä sitten tulikin seisoskeltua ja täyteltyä lahjapusseja vieraille, nämä lahjapussit sisälsivät leivinliinan, pullasudin ja voipaketin.

Kaikin puolin kiva päivä oli ku sai "juoksuttaa" ykkösiä :D No ei vaan kiitos heillekin, hyvin jaksoivat ja osa heistä oli jopa 8-19 koulussa, siis hatun nosto heille jotka niin olivat :)

Hyvin jaksettiin painaa päivä loppuun saakka. Ja jotenkin kohokohtana oli se kun raksu tuli käymään tässä koululla ja juteltiin kaikenmoista ja sillai. :)

Tänään luvassa onkin huomisten synttärijuhlien järjestelyä. Luultavasti päivä pitenee huomattavasti, sillä emme ole keittiöllä läheskään vielä valmiita ja pitäisi kaikenlisäksi pöydät liinoittaa ja kattaa ja kaikkea muuta "hauskaa". Enkä nää rakasta tänää :((((

Huomenna sitten kymmenen tunnin synttärijuhlat jossa ollaan tosiaan toi kymmenen tuntia. Ja ny takas keittiölle.